• écht duurzame stoffen, GOTS geproduceerd biokatoen
  • <13h besteld, vandaag verzonden (op ma,di,do,vr)
  • Vlot bereikbaar voor al jouw vragen :)
  • Co2-neutrale bezorging door DPD

Levertijd & Verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best om je bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die je op werkdagen vóór 14h plaatst, worden dezelfde dag ingepakt en verzonden. Niet altijd lukt het echter om dit na te komen en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Op woensdag worden geen bestellingen klaargemaakt of verstuurd.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor pakketjes binnen België bedragen:€ 6,50. De verzendkosten voor pakketjes naar Nederland bedragen € 7,50.

In verband met wantoestanden binnen de transportsector, en omdat de marge dat al lang niet toeliet, wordt er geen gratis verzending meer aangeboden. Bedankt voor jouw begrip daarin!

Levering verloopt via de pakketbezorger van DPD. Het exacte bezorgmoment kan ik helaas niet garanderen, maar over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden (NL & BE). Ben je niet thuis? Dan probeert de bezorger het bij je buren af te leveren. Als ook dat niet lukt dan wordt het netjes klaargelegd voor je bij een pick up punt bij jou in de buurt.

Je kan tijdens de verzending je pakketje precies volgen via een track en trace link die je krijgt zodra je pakketje is ingepakt.

Wil je liever alvast een stof reserveren en later laten versturen? Kies dan de optie "op afroep". Je betaalt voor de gekozen stof(fen), maar nog niet voor verzending, zodat je bestellingen kunt bundelen. Je dient dan zelf aan te geven wanneer je pakketje verstuurd mag worden, dat gebeurt zodra ook de verzendkosten voldaan zijn. Voor meer informatie kan je mij een berichtje sturen.

Woon je in de buurt (regio Gent/Oudenaarde)? Dan kan je op afspraak gratis komen afhalen in Nazareth. Ik vind het namelijk zonde om je pakketje via distributiecentra rond te sturen, dat transport is niet echt duurzaam.. Let op, de webwinkel heeft geen bezoekadres, op het moment van je afspraak kan je je pakketje aan de deur afhalen.

! Woon je niet in België of Nederland, dan kan je wel een bestelling plaatsen, maar je bestelling wordt enkel naar een adres in België of Nederland verstuurd.

! Woon je niet in België of Nederland, dan kan je wel een bestelling plaatsen, maar je bestelling wordt enkel naar een adres in België of Nederland verstuurd.