• écht duurzame stoffen, GOTS geproduceerd biokatoen
  • <14h besteld, vandaag verzonden (op ma,di,do,vr)
  • Vlot bereikbaar voor al jouw vragen :)
  • Co2-neutrale bezorging door DPD

Contact

Ik doe mijn uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je mij eenvoudig kunt bereiken. Daarom hierbij al mijn gegevens.

De naam van mijn bedrijf is K1 Creations, de handelsnaam is Sew4Planet. 
Ondernemingsnummer: 0873571409 
BTW BE0873571409
KBC tnv K1Creations: BE26 7340 5154 7829

Vestigingsadres:
Steenweg Deinze 150 bus18B, 9810 Nazareth.
Let op, dit is geen bezoekadres.

Contacteer mij viaWhatsapp(klik op de link)

Stuur mij een E-mail óf maak gebruik van het contactformulier links.

Ik vind het ontzettend leuk als je je creaties met mij deelt via Facebook, Instagram, Pinterest. Ook kan je mij een PB/DM sturen. Klik op onderstaande links om op mijn social media pagina's terecht te komen en ze te volgen 😃

Blijf jij ook graag op de hoogte via mijn nieuwsbrief, ga dan naar https://laposta.nl/f/sspaxtqsbibv en meld je aan!

Wie zit er achter Sew4Planet?

Ik ben Kathleen, 39 jaar en trotse mama van twee prachtige kindjes: een zoontje van 7 en een dochtertje van 4. Samen met mijn man wonen we heerlijk landelijk, waar we genieten van de bossen. We houden van de natuur en doen ons best om via onze duurzame lifestyle onze footprint te minimaliseren.

Die duurzame lifestyle is iets waar ik graag mensen wil mee inspireren. Ik wil jou tips geven hoe je zelf eenvoudige (en vaak ook goedkope) stappen kunt maken om je leven op een mooie manier kunt verduurzamen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je eigen wasmiddel maken! Kleding komt uit een industrie die in de top 10 staat van meest vervuilende industrieën ter wereld. En dat maakt mij verdrietig, dus ik wil er graag iets aan doen. Mijn duurzame missie bestaat erin dat ik mensen wil helpen om zoveel mogelijk kleding zelf te maken, in eerste instantie met wat je al in huis hebt, en in tweede instantie met duurzame materialen. Bedenk daarbij dat je alleen hoeft te kopen wat je echt nodig hebt, want daar begint duurzaamheid én het is ook goed voor je portemonnee!

Duurzame zelfmaakmode

Sew4Planet is naast een stoffenwinkel die biologische en ecologische stoffen aanbiedt, ook dé plek om zelf prachtige kleding te leren maken. Zelf maak ik graag kinderkleding, maar ook voor mezelf, manlief of in huis naai ik regelmatig. Daarbij vind ik het leuk om mijn patroonkennis uit te breiden en steeds meer zelf te tekenen.

Sew4Planet biedt alleen biologische katoen stoffen aan die volgens GOTS certificering geproduceerd zijn en ecologische alternatieven. Dat betekent dat jij er niet hoeft over na te denken waar het vandaan komt en of het wel écht duurzame stoffen zijn. Je kunt vertrouwen op mijn belofte dat de stoffen op een manier geproduceerd zijn die goed is voor de natuur én voor de mensen die het produceren.