• écht duurzame stoffen, GOTS geproduceerd biokatoen
  • <14h besteld, vandaag verzonden (op ma,di,do,vr)
  • Vlot bereikbaar voor al jouw vragen :)
  • Co2-neutrale bezorging door DPD

Welkom bij Sew4Planet

Gepubliceerd op 12 augustus 2019 om 10:35

Mijn naam is Kathleen, ik ben de oprichter en eigenaresse van duurzame stoffenwinkel Sew4Planet.

Ik ben een creatieve ziel die na het krijgen van mijn twee kindjes weer letterlijk de draad oppakte en ging kinderkleding naaien. Herkenbaar? 🙂

Uit liefde voor de planeet ging mijn voorkeur al gauw uit naar biologische stoffen, GOTS gecertificeerd (want hoe weet je anders of het écht biologisch is?!) maar dat was best lastig te vinden. In een wereld waar alles goedkoop en makkelijk moet zijn, word je overspoeld door koopjes kramen, maar wie betaalt daarbij de échte prijs.. vaak de natuur en de mensen die het produceren! Leuk voor onze portemonnee als we voor een euro een stofje kunnen kopen, maar dat kan alleen als deze stoffen geproduceerd zijn op een manier die de aarde uitput, vergiftigt en de mensen die het verwerken uitgebuit worden en ziek gemaakt door alle schadelijke chemicaliën. Wil jij hier ook tegenin gaan, volg mij dan! Ik heb de ambitie om van écht duurzame stoffen de standaard te maken.

In deze blog wil ik alles met je delen over GOTS gecertificeerde biologische stoffen, ecologische stoffen die een goed alternatief zijn voor biokatoen, mijn manier om een duurzame levensstijl te implementeren, naaitips en tutorials, duurzame zelfmaakmode, etc. Lees je mee?


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.